Meteor zet puntjes op de i in nieuw pand

"Verhuizing had heel wat voeten in de aarde"

Tholen - Frank Bastiaansen van Meteor Systems blikt terug op een goed en roerend jaar. Goed, omdat er steeds meer vraag komt naar de producten van Meteor Systems. Roerend, omdat zo'n verhuizing natuurlijk heel wat voeten in aarde heeft. Inmiddels is de nieuwe vestiging een jaar operationeel. Binnen twee weken werd in oktober vorig jaar de productie van Etten-Leur naar Breda verhuisd. Machines, onderdelen, opslag en materialen werden overgebracht naar het spiksplinternieuwe pand. In april van dit jaar werd de productie van Duiven naar Breda gehaald.

En nu draait alles. Voor het eind van het jaar worden de laatste puntjes op de spreekwoordelijke i gezet. Om alles intern logistiek beter aan te laten sluiten, worden er machines in het pand verplaatst. Zo wordt de hele productie gestroomlijnd en verder geoptimaliseerd. Efficiëntie is belangrijk.De locatie van Meteor Systems in Breda is ingericht om heel grote hoeveelheden te produceren. Elders worden de kleinere batches geproduceerd, onder toeziend oog van de mensen van Meteor Systems. De hele operatie brengt veel werkgelegenheid met zich mee voor de regio. Er zijn al veel mensen aangenomen en toch zijn er nog steeds vacatures voor technici. Voor het extruderen van slangen en spuitgieten worden nog steeds mensen aangesteld.

Meteor Systems is actief op het gebied van innoveren in de ontwikkeling, productie en levering van complete teeltgoot-, beweegbare teelt-, irrigatie-, fruitoverkappingen, en bevestigingssystemen voor de Nederlandse en internationale glastuinbouw.


Officiële opening van het nieuwe pand door de Bredase burgermeester DeplaEen woord van lof voor de ondernemers

Voor meer informatie:
Meteor Systems
Frank Bastiaansen
Peter Lexmond
peter@meteorsystems.nl
www.meteorsystems.nl
Minervum 7081
4817 ZK Breda
Tel +31 (0)76 - 504 28 42
Fax +31 (0)76 - 501 82 43

Meteor Horticultural Systems
419 Seacliff Drive East
N8H 3V7 Leamington, Ontario
Tel +1 519 324 9900


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.