Meer dan 30 bijzondere gecultiveerde én wilde paddenstoelen

Vroege start van The World of Mushrooms

Na een eerste succesvolle editie kon een nieuwe World of Mushrooms niet uitblijven. De aankomende twee maanden wanen klanten van Vroegop-Windig en zusterbedrijf De Kweker zich dan ook weer in de magische wereld van de paddenstoelen. Onder andere vanuit de Verenigde Staten, Oost-Europa maar ook van eigen bodem zijn er meer dan 30 verschillende en bijzondere paddenstoelen in het assortiment opgenomen. Met deze gecultiveerde en wilde paddenstoelen wordt een heuse World of Mushrooms gecreëerd. Assortiment World of Mushrooms 
"Dit jaar zijn wij een paar weken eerder begonnen met The World of Mushrooms waardoor wij ook de Amanita paddenstoel in het assortiment konden opnemen. Deze nog onbekende paddenstoel is echt een juweeltje onder de paddenstoelen. Zeer opvallend met haar oranje hoed en ook geschikt om rauw, bijvoorbeeld in een carpaccio, te verwerken. Een echte culinaire aanrade", aldus Patrick de Rooi, Category Manager bij Vroegop-Windig. 


De Amanita.

Andere succesnummers zoals de roze oesterzwammen, bloemkoolzwam, Pied Bleu, Eryngii, Judasoor, Maitake, diverse cantharellen, eekhoorntjesbrood, Chicken of the Wood, en Lobsterzwammen zijn ook dit jaar weer in het assortiment van Vroegop-Windig te vinden. Het uitgebreide paddenstoelenassortiment is tot circa eind november zowel bij Vroegop-Windig als bij De Kweker verkrijgbaar. 

Contact
Voor meer informatie kunt geïnteresseerden terecht bij het verkoopteam via verkoop@vroegop.nl, www.vroegop.nl of 020 – 606 18 18. 

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.