Special Dienstverlening van start

In oktober en november hebben we weer een nieuwe Special en staat het onderwerp 'Dienstverlening' centraal bij AGF.nl. Op de websites en nieuwsbrieven zullen dagelijks artikelen gepubliceerd worden over bedrijven die actief zijn in deze branche. Natuurlijk moeten deze diensten wel gerelateerd zijn aan de AGF-sector. Dienstverlening is een breed onderwerp en hieronder vallen bedrijven, die een bepaalde dienst of service bieden, bijvoorbeeld: advies-, uitzend-, reclame- en expertisebureaus.

Als je een persbericht of artikel hebt wat niet mag ontbreken in deze Special, dan kun je dat sturen naar redactie@agf.nl. Natuurlijk is dit ook een mooie kans om je eigen bedrijf een maand lang in de spotlight te plaatsen met behulp van een banner binnen dit specialblok.

Je kunt een maand lang een banner boeken in het specialblok van de dagelijkse nieuwsbrief van AGF.nl voor 1.000 euro of de website voor 600 euro. Voor twee maanden is dat 1.750 voor de AGF-nieuwsbrief of 1.000 voor op de website.Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.