Jaarlijks Van der Ende tennistoernooi

Westlandse tennistalenten Rus en Weterings slaan balletje met tuinbouw

Gisteren vond het jaarlijkse tennistoernooi van Van der Ende Groep plaats bij LTC Naaldwijk. Om 14.30 uur werden ruim 50 relaties welkom geheten door Lex van der Ende en Pieter Eenhoorn, bestuurslid van LTC Naaldwijk. Nadat de groepen ingedeeld waren, namen Westlandse toptalenten, waaronder Kim Rus en Steffi Weterings, de groepen mee om hen de fijne kneepjes van het vak bij te brengen.Tijdens het toernooi werd alle opgedane kennis natuurlijk direct in praktijk gebracht. De weergoden waren de tennissers halverwege het toernooi niet helemaal gunstig gezind, maar gelukkig was er de mogelijkheid om uit te wijken naar de Van der Ende tennishal. Later brak het zonnetje gelukkig nog even door en werd er buiten gezellig geborreld.

Nadat alle punten geteld waren, kwam er een winnaar uit de bus: Jelle Boeters van Stolze BV mag dit jaar met deze eer strijken! Na een heerlijk Italiaans buffet en nog wat napraten, kan ook deze dag als een succesvolle de boeken in.

Voor meer informatie:
Van der Ende Groep
Maasambacht 4
2676 CW Maasdijk
T: (0174) 51 50 50
F: (0174) 51 48 48
info@vanderendegroep.nl
www.vanderendegroep.nl


Publicatiedatum:
© /Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.