na orkaan Irma

Village Farms medewerkers steunen voedselbank

Om na orkaan Irma de Second Harvest Food Bank in Orlando, Florida, te ondersteunen waren medewerkers van Village Farms er even vrijwillig werkzaam.

De Second Harvest Food Bank in Centraal Florida levert jaarlijks tientallen miljoenen maaltijden middels 550 lokale non-profit voedingsprogramma's gericht op de meest kwetsbare mensen, zoals senioren en kinderen. Daarnaast vormt de voedselbank in geval van nood een belangrijke voedselvoorziening voor de gemeenschap. De medewerkers van Village Farms brachten er een ochtend door met het sorteren van voedseldonaties voor slachtoffers in zes provincies in Centraal Florida."Village Farms neemt het telen van voedsel voor mensen heel serieus en het was een genoegen om steun te bieden aan onze lokale voedselbank die mensen in nood van voeding voorziet," zei Helen L. Aquino, directeur merkenmarketing en communicatie bij Village Farms. "Het voelde goed om hier vandaag tijd door te brengen en het is iets dat we snel weer willen doen." 

Voor meer informatie:
Village Farms
www.villagefarms.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.