10 januari, 's-Hertogenbosch

Aardbeiendag 2018: inschrijving exposanten geopend

De Aardbeiendag is een dag om je onder te dompelen in alles wat actueel is in de professionele aardbeiensector. Op deze dag is er een dagvullend programma met lezingen over diverse actuele onderwerpen waar de 600 bezoekers in meegenomen worden door onze dagvoorzitter Marit van Boheemen.

Daarnaast zijn in het programma ruime pauzes ingepland, zodat de bezoekers en u elkaar op het Bedrijvenplein rustig kunnen ontmoeten om uw bedrijf en uw producten en diensten onder de aandacht van de bezoekers te brengen.

De Aardbeiendag vindt plaats op woensdag 10 januari in het Congrescentrum Brabanthallen in 's-Hertogenbosch. De programmering, de inmiddels bekende locatie en de dynamiek in de sector trekken weer vele telers, toeleveranciers, handelaren en voorlichters uit zowel Nederland als uit de Benelux en omliggende landen naar deze dag. Dit jaar worden bovendien veel bezoekers uit Duitsland verwacht.

Via het digitale inschrijfformulier op de site kunt u uw bedrijf inschrijven voor de Aardbeiendag. Tot 15 oktober hanteert de organisatie een voorinschrijftarief. Indien u als standhouder/adverteerder ook opgenomen wilt worden op de standhouderslijst in de reader, dient u voor 20 november 2017 ingeschreven te zijn.

Als u vragen heeft, kunt u contact opnemen met één van de organisatoren. Voor meer informatie over op welke wijze u uw bedrijfsnaam ook aan de Aardbeiendag 2018 kunt verbinden, kunt u contact opnemen met Eric Boot.

Voor meer informatie:
www.aardbeidag.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.