Canadese paprikateler Kniaziew krijgt onderscheiding

Dit jaar werd voor de 100e keer de International Plowing Match gehouden in Ontario. Hiervoor werden elf families uit heel Ontario geselecteerd om hun uitstekende bijdragen aan de gemeenschap en de belangrijke relatie tussen stad en land te huldigen. Het hele gebeuren wordt gespondord door de Bank of MOntreal. De oprichters van Orangeline Farms en Zing! Health Forward, de familie Kniaziew, was in 2017 één van de kandidaten. 


De familie Kniaziew, van links naar rechts (achter): Jordan Kniaziew, Dr. Richard Kniaziew, Pauline Kniaziew, Kirstie Kniaziew, Duffy Kniaziew. (Voor): Tomas Kniaziew, Sian Kniaziew en Lincoln Kniaziew.

Orangeline Farms, thuis van Zing! Health Forward, richt zich op de optimalisatie van het milieu door middel van zaken als regenwateropvang, geoptimaliseerde plantvoeding en het gebruik van energiegordijnen om het brandstofverbruik te verminderen. De meest recente investering betreft het aanbrengen van net om hun paprika's van de buitenlucht af te schermen. Volgens Kniaziew zijn ze één van de eerste biologische telers die dit gedaan hebben. 

Voor meer informatie:
Zing! Healthy Foods
www.zinghealthyfoods.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.