Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

70 BelOrta-mensen lopen Dwars Door Mechelen

Tholen - We kennen allemaal BelOrta als de groenten- en fruitveiling uit Vlaanderen. Maar wie wist dat deze coƶperatie zo veel sportieve personeelsleden had? Dit weekend was het evenement Dwars door Mechelen en 70 BelOrta-mensen deden hieraan mee. "Het is een leuke gelegenheid om wat te 'bonden' met de collega's en uiteraard nog 's goed voor de gezondheid ook. Bovendien kan je je geen mooier loopdecor bedenken als Mechelen binnenstad", vertelt Glenn Sebrechts.



In totaal deden ruim 4000 deelnemers mee op 24 september en trokken door de straten van Mechelen. Tijdens de twaalfde editie van Dwars Door Mechelen was het heerlijk nazomerweer. Deelnemers konden kiezen tussen vijf en tien kilometer.



BelOrta is geen officiƫle sponsor van de loopwedstrijd, maar net zoals veel andere bedrijven uit de regio Mechelen heeft de veiling een standje waar de lopers achteraf kunnen napraten met een hapje en drankje.









www.belorta.be