Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Italiaanse handelaar gaat zich richten op bio wilde spinazie en boerenkool

SIPO heeft een nieuwe afdeling in haar bedrijf in Bellaria Igea Marina, gericht op de verwerking van biologische groenten voor de herfst en winter, met name wilde spinazie en boerenkool. 


SIPO biologische wilde spinazie

De afdeling is volledig gekoeld, inclusief de ruimte en het waswater. De nieuwe investeringen betreffen vooral nieuwe weeg-, verpakkings- en drooglijnen.


Elisa Monticelli van SIPO Marketing Development

Volgens Elisa Monticelli van SIPO zullen deze nieuwe producten op buitenlandse markten worden aangeboden in Noord-Europa (Oostenrijk, Duitsland, Polen, Slowakije, Tsjechiƫ, Nederland, Baltische staten) en het Verenigd Koninkrijk.

"We geloven dat een betere organisatie van onze grootschalige teelt en ook bij de verwerking, naast de biologische teeltmethode, ons een goede kans geeft op deze belangrijke Noord-Europese markten."
Voor de verpakking van de nieuwe producten worden in principe 400 gramflowpack zakken gebruikt maar op verzoek kunnen er verschillende maten worden geleverd. 

Voor meer informatie:
Fabrizio Vallari
SIPO
Tel: +39 0541 339711
Mob: +39 3472323226  
Publicatiedatum: