Je krijgt deze pop-up te zien omdat dit de eerste keer is dat je onze site bezoekt. Krijg je deze melding altijd te zien dan heb je je cookies uitstaan en zullen die blijven verschijnen.
U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).
Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!
Je ziet deze popup omdat dit de eerste keer is dat u de site betreed. Als u dit bericht blijft krijgen zet dan alstublieft uw cookies aan
Italiaanse handelaar gaat zich richten op bio wilde spinazie en boerenkool
SIPO heeft een nieuwe afdeling in haar bedrijf in Bellaria Igea Marina, gericht op de verwerking van biologische groenten voor de herfst en winter, met name wilde spinazie en boerenkool.
SIPO biologische wilde spinazie
De afdeling is volledig gekoeld, inclusief de ruimte en het waswater. De nieuwe investeringen betreffen vooral nieuwe weeg-, verpakkings- en drooglijnen.
Elisa Monticelli van SIPO Marketing Development
Volgens Elisa Monticelli van SIPO zullen deze nieuwe producten op buitenlandse markten worden aangeboden in Noord-Europa (Oostenrijk, Duitsland, Polen, Slowakije, Tsjechiƫ, Nederland, Baltische staten) en het Verenigd Koninkrijk.
"We geloven dat een betere organisatie van onze grootschalige teelt en ook bij de verwerking, naast de biologische teeltmethode, ons een goede kans geeft op deze belangrijke Noord-Europese markten."
Voor de verpakking van de nieuwe producten worden in principe 400 gramflowpack zakken gebruikt maar op verzoek kunnen er verschillende maten worden geleverd.