Vervanging van de frigo's

Lejeune verhuist tijdelijk naar gebouw VDFB

Tholen - Vanaf begin oktober gaat groothandel Lejeune uit Sint-Katelijne-Waver tijdelijk verhuizen naar het kantoor van Van Dijk Foods Belgium, vanwege een vervanging van de koelcellen. Francis Charlier vertelt dat de verbouwing start op 9 oktober. "De bestaande frigo's zullen volledig verwijderd en vervangen worden door milieuvriendelijke frigo's op CO2."De gebouwen van Van Dijk Foods zitten ongeveer 500 meter van de nieuwe locatie. Francis benadrukt dat er voor de klanten niets zal veranderen. "Het is de bedoeling dat onze service naar de klanten toe perfect zal blijven verlopen tijdens deze periode van 2 à 3 weken. Naargelang de werken vorderen hopen we op een heropening eind oktober of begin november 2017."

Hij besluit: "Met het winterseizoen voor de deur zal het voor de NV Lejeune nogmaals een uitdaging zijn om de klanten nog beter te dienen dan voorheen."

Voor meer informatie:
Francis Charlier
Lejeune NV
Strijbroek 3 - magazijn 22/26
2860 Sint Katelijne Waver
T. + 32 (0)15 31 69 31
F. 32 (0)15 31 40 49
www.nvlejeune.be
info@nvlejeune.be

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.