28 november

Toekomst in beeld tijdens jaarbijeenkomst Glastuinbouwpact

Ondernemers in de tuinbouw staan voor een transitie. 1 op de 5 tuinbouwbedrijven in de Bommelerwaard zal door snel opvolgende veranderingen in de markt en omgeving in 2026 niet meer bestaan in zijn huidige vorm. Bent u zich bewust van deze aankomende veranderingen en wat dit voor uw bedrijf kan betekenen? Kom op 28 november naar de jaarbijeenkomst van het Glastuinbouwpact Bommelerwaard & Neerijnen om hier meer over te horen.

Programma
Tijdens de jaarbijeenkomst krijgt u inzicht in de toekomstscenario's voor uw bedrijf en wordt u geprikkeld na te denken over uw eigen positie in 2026. HOT directeur Jaap Breugem en Sjaak van der Tak van LTO Glaskracht spreken over onze onderneming in 2026. Wat is het punt op de horizon waar we heen gaan en wat is daarvoor nodig? Het verdere programma wordt later bekend gemaakt en u krijgt nog een officiële uitnodiging.

Voor meer informatie:
www.glastuinbouwpactbommelerwaard.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.