31 oktober, Barneveld

Paneldiscussie over klantrelaties in de agrarische keten

Discussieer mee over verschillende stellingen tijdens de paneldiscussie op 31 oktober.

"De emotionele band met mijn leveranciers weegt zwaarder, dan dat ik ook weleens ontevreden ben over de dienstverlening"

"Het delen van klantinformatie tussen leveranciers onderling heeft geen nadelig effect op mijn concurrentiepositie, integendeel"

"De digitaliseringstrend gaat een grotere vlucht nemen, met alle gevolgen van dien."

Discussieer mee over deze en meer stellingen tijdens de paneldiscussie op:

Dinsdag 31 oktober vanaf 14.00 uur bij CRM Partners in Barneveld

Goede relaties tussen klant en leverancier zijn de basis voor een sterke samenwerking en concurrentiepositie in de gehele agrarische keten. Het met elkaar delen van informatie en data om de agrarische ondernemer beter te kunnen bedienen en adviseren voor effici├źntere bedrijfsvoering staat dan ook volop in de schijnwerpers. CRM Partners, een relatie van LTO Noord, deed er uitgebreid onderzoek naar en presenteert de resultaten hiervan tijdens deze interactieve middag.

Praat mee
Hoe kijkt u aan tegen deze onderzoeksresultaten? Wat is uw ervaring met leveranciers en wat draagt wel en wat niet bij aan versterking van de klantrelatie? Praat erover mee in direct contact met leveranciers van veevoeders, gewassen en machines. Onder andere leverancier en geitenfokker Ronald Paardekooper van Voergroep Zuid en Jan Brouwer van Microsoft geven hun kijk op samenwerking in de agrarische sector.

Meldt u aan
Bel of mail met Odin de Jongh: 06 - 52 570 789, odin.de.jongh@crmpartners.com. Ook voor vragen over aanvullende informatie.

Bron: LTO Noord

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.