voor 7 ton

Te koop: Zweeds kas-huis

Wil je graag emigreren naar Scandinavie, maar ben je bang de kassen te veel te gaan missen? Dan is dit een buitenkansje. Een Zweeds kas-huis wordt sinds vorige week te koop aan geboden. Het huis ligt naast een meer, vlakbij Gothenburg in Zweden. Het huis is heel duurzaam en moet 7 miljoen kosten. Dat zijn dan wel Zweedse Kronen - ofwel slechts €728.420,57 euro.

Het 'natuurhuis' met drie slaapkamers is gebouwd in 2015 en is echt 'een huis in een huis'. Het bescheiden verblijf (85m2) is door de eigenaren van het huis geïntegreerd in de structuur van de hoge kas met A-frame. De eigenaren hebben ook energie-efficiënte technologieën en zonne-energie in het huis geïnstalleerd. Deze zorgt voor een mediterraans klimaat waar druiven, abrikozen en tomaten kunnen worden geteeld - zelfs in hartje winter.

Op de eerste verdieping van het huis zijn de keuken en verschillen woonruimtes te vinden met gepolijste betonnen vloeren, witte muren en grote ramen die veel licht in het huis laten. Een trap leidt boven naar het glazen terras van maar liefst 100 m². Deze is perfect om bezoek te ontvangen door het mooie uitzicht op het meer.Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss

© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven