Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
LumiGrow introduceert groeilichtsensor

Laat de zon je belichting besturen

LumiGrow is een proefprogramma begonnen met de eerste dynamische groeilichtsensor in de tuinbouw. De sensor werkt samen met LumiGrow LED lichten om te zorgen dat planten de precieze hoeveelheid licht ontvangen die ze nodig hebben. Door precieze lichtniveaus te programmeren kunnen beschermde teelten ongeacht weersveranderingen of andere lichtbeperkende factoren perfecte lichtomstandigheden genieten.



Dr. Melanie Yelton, VP Research bij LumiGrow: "Onze Plant Research Group heeft samengewerkt met grote commerciƫle telers en onderzoeksinstellingen om nieuwe manieren te ontdekken waarbij licht kan worden gebruikt om de gewaskwaliteit en -productie verbeteren. Dankzij deze partnerschappen begrijpen we nu hoe dynamisch beheer van lichtniveaus en belichtingsperiodes kwaliteit en biomassa kunnen verbeteren."

De LumiGrow Grow Ligth Sensor werkt met het LumiGrow SmartPAR Wireless Control System, een cloud-gebaseerde software waarmee telers veranderingen in lichtintensiteit en spectrum per zone kunnen programmeren. De sensor meet hoeveel zonlicht er in de kas binnenkomt en zet deze informatie door naar het SmartPAR Systeem om de LumiGrow LED lichten automatisch bij te stellen voor precieze lichtniveaus in de kas.

"Belichting in kassen die zich aanpast aan de intensiteit van de zon brengt mogelijk enorme voordelen met zich mee waar het gaat om efficiƫntie van de elektra en kostenbesparingen," zegt LumiGrow CEO, Shami Patel. "De LumiGrow Grow Light Sensor is in feite de volgende logische stap in slimme tuinbouwbelichting. De sensor maakt onze belichting nog dynamischer en gemakkelijker te gebruiken, want er is niets gemakkelijker dan dat de zon je belichting beheert."

Voor meer informatie:
LumiGrow
1480 64th Avenue
Suite 150
Emeryville, CA 94608
800-514-0487
415-382-0733
info@lumigrow.com
www.lumigrow.com
Publicatiedatum: