Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sudlac zoekt distributeurs

Het kantoor van het exportteam van Sudlac ligt in Purmerend, op slechts twintig minuten van Schiphol en niet ver van belangrijke tuinbouwgebieden in Nederland. De taak van het exportteam is het verder bouwen aan een wereldwijd fijnmazig distributeursnetwerk. Het team gaat daarom hard aan de slag om goede distributeurs te vinden voor zoveel mogelijk landen waar tuinbouw een belangrijke positie heeft. Of zoals salesmanager Jorien Plak-Schouten het zegt: "We gaan Sudlac internationaal stevig op de kaart zetten met goede, bewezen producten en met een sterk salesteam dat service en loyaliteit hoog in het vaandel heeft."



Borgen van ondersteuning
Ruben Lensing is een van de exportmanagers in het team. Hij is opgegroeid in de Nederlandse bollenstreek en via de bollen kwam hij eerst in Nieuw Zeeland en vervolgens in de Verenigde Staten terecht. Na een uitstapje buiten de agrarische sector voelt hij zich bij Sudlac weer als een vis in het water.

Voor zijn werk is hij 25 tot 30 procent van de tijd op reis. Ook zijn collega's zijn veel op pad. Het team zorgt er wel voor dat er altijd lokale bezetting is, zodat er steeds iemand is om vragen te beantwoorden. "We communiceren via alle middelen die je kunt gebruiken. Dus niet alleen bellen via de telefoon, maar ook Whatsapp, de mail, LinkedIn, enz.", voegt Lensing er nog aan toe.

Op zoek naar samenwerking
"We hebben goede producten en een groot klantennetwerk, waarvan distributeurs gebruik kunnen maken. Persoonlijk contact vinden we belangrijk. Daarom gaan we bij voorkeur bij onze partners langs. We ondersteunen door technische vragen te beantwoorden en raadplegen als dat nodig is het laboratorium op de Franse hoofdlocatie. We gaan samen met onze distributiepartners naar beurzen en ondersteunen met marketing die op de lokale markt is afgestemd", vertelt de exportmanager.

Bij een goede service hoort ook dat het product snel leverbaar is. Het materiaal is op voorraad in Nederland en Frankrijk. Voor de binnenlandse markt geldt: voor twaalf uur 's middags besteld, de volgende dag op de stoep. Dat is voor de buitenlandse markt, gezien de afstanden, natuurlijk niet haalbaar, maar de bestellingen worden wél gelijk klaargemaakt en verzonden.

En zijn boodschap tegen potentiële distributeurs: "Wie naar een schermmiddel assortiment zoekt van hoge kwaliteit en een lange termijn perspectief is bij Sudlac aan het goede adres. We gaan de komende tijd fors investeren in de uitbouw van het merk Sudlac. Een perfect moment om in te stappen."

Voor meer informatie:
Sudlac Export
Stationsweg 31
1441 EJ Purmerend
Nederland
T + 31 (0)299 792 005
export@sudlac.com
www.sudlac.nl
Publicatiedatum: