Nieuwe kersttrend: mojito's

"Combinatie munt en limoen doen het goed"

Tholen - De kerstdrukte begint nu echt te komen. Ook bij De Feijter AGF in Terneuzen doen veel consumenten hun kerstinkopen. Eigenaar Jeroen De Feijter geeft aan dat het een drukte van belang is momenteel. "Het is volle bak en ik verwacht dat het zo door zal lopen tot zaterdagavond. We zijn dan tot vijf uur open."Mojito
Wat gaan de mensen dit jaar eten voor kerst? "Er zijn wat verschuivingen te zien van traditionele sla en krulsla naar de wat meer bijzondere en losse slasoorten zoals pluksla en mesclun. Daarnaast doen de bonen het ook goed. Zoals elk jaar worden er weer veel haricot verts gegeten. Daarnaast doet bloemkool het dit keer ook goed, maar dat heeft denk ik ook te maken met de prijs. Ze zijn nu 98 cent en gaan als warme broodjes over de toonbank. Als het gaat om fruit zien we vraag naar bijzondere fruitsoorten voor garnering zoals carambola en physalis. Opvallend is dat de combinatie munt en limoen het goed doen. Ik denk dat er deze kerst veel mojitos of andere cocktails worden gedronken."

Volgens Jeroen zijn er geen extreme veranderingen in vergelijking met andere jaren. "Hier en daar zien we wat verschuivingen in de vraag. Dingen die goedkoper zijn, lopen over het algemeen ook wat beter, zoals de bloemkool. Wat elk jaar weer terugkomt, is de drukte in onze winkel en daar ben ik erg blij mee", besluit hij lachend.

Voor meer informatie:
De Feijter AGF BV
Jeroen de Feijter
Guido Gezellestraat 21-23
4536 HG TERNEUZEN
tel. (+31)115-612118
fax. (+31)115-617776
info@het-boertje.nl
www.het-boertje.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.