Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Pot kant-en-klaar gezonder dan verse tomaat"

Een opvallend betoog in het AD. Roland Duong onderzoekt tomatensaus en constateert dat een potje tomaten gezonder is dan verse tomaat. "Heerlijk nieuws voor liefhebbers van makkelijke pastasaus", vindt Duong, die schrijft dat rauw niet alle goede stoffen die tomaten bevatten, opgenomen worden door het lichaam. "Gekookt en geplet in de pastasausfabriek komen al die gezonde stoffen volledig tot hun recht."

Lees hier de column.
Publicatiedatum: