Planten kunnen de kas in bij CombiVliet

De bouw bij CombiVliet op hun locatie in Middenmeer-Noord Holland vordert gestaag. Inmiddels zitten ze een week voor het poten van de nieuwe planten in kas 4. De meeste bouwpartners zijn klaar met hun werkzaamheden in de kas.

De Firma Hofman uit Maasdijk heeft de sanitaire voorzieningen in de kas weer gerealiseerd, net als alle voorgaande jaren. "Siem heeft er dit jaar extra zijn best op gedaan!"De HT verwarmingsgroepen in de kas zijn geïsoleerd door H2i Isolatie BV. Tussen de bedrijven door heeft CombiVliet zelf de semileidingen gemonteerd aan het pad en de kopgevels. Ook de Netafim druppelslangen zijn op tijd geleverd en inmiddels onder de teeltgoot gemonteerd. De dames van NL Jobs zijn bezig om de druppelaars in de steenwol matten te steken. Onder deskundige begeleiding van FormFlex worden op dit moment de teeltgoten perfect op afschot afgesteld.Los van al deze arbeidsintensieve werkzaamheden in de kas is CombiVliet elders op het terrein van NoordVliet bezig met de voorbereidingen voor de komst van aardwarmte.

In het eerste energiecentrum is reeds een eerste warmtewisselaar geplaatst die gekoppeld gaat worden aan de aanwezige verwarmingsinstallatie. Door Roy van Vliet en Jacobus Dalm is er goed nagedacht over deze inpassing, de uitdaging is natuurlijk om het retourwater zo koud als mogelijk terug te sturen. In opdracht van ECW is VB Climate bezig met de ondergrondse leidingswerken.

Bekijk hier de nieuwste bouwfoto's.

Voor meer informatie:
CombiVliet
Oranjepolderweg 15
2676 CL Maasdijk
www.combivliet.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.