Bouwupdate CombiVliet: kas staat, nu het interieur nog

Het gaat hard met de nieuwbouw van CombiVliet. Op Agriport A7 wordt gewerkt aan de vierde fase van vestiging Noordvliet, alwaar de kweker maar liefst 12,2 ha bijbouwt.

Inmiddels is de gehele kas geëgaliseerd door de firma Welvreugd en worden de laatste 51-ers ingereden en gelast door de mannen van FBO. Ook zijn de afgelopen week door FormFlex de kabelgoten 70 mm gedraaid en is Dennis Gildemeyer van Stolze Aalsmeer bezig met het elektrisch aansluiten van alle panelen, kleppen, motoren en pompen in de kas.Verkade Beton (u weet wel die van de Beton-Politie) is begonnen met het stellen van het betonpad. Jan Westhoff houdt de laser-ontvanger én de regie (foto hierboven) strak in handen.

Het is de bedoeling dat er volgende week donderdag gestort gaat worden. Het hele pad, van 400 meter lang en 3,50 meter breed, in 1 dag.

Om geen last te hebben van al te veel instraling tijdens storten en drogen, is besloten alvast enkele banen schermdoek in te trekken boven het 'pad'. PDI heeft dit tussen de bedrijven door keurig gedaan, ook zijn ze bezig met de laatste gevelschermen nabij de entree van de kas.


Bij 'fase 4' staat nu dus een kas

De mensen van CombiVliet zelf zijn druk met het inrijden en uitlopen van de lange liggers en buisrailsteunen.

Het netjes verven van de flenzen, groeibuizen en de koppen van de buisrail is altijd weer een hoop werk.Kortom, er wordt hard gewerkt om begin september de eerste planten te verwelkomen.

Klik hier voor meer foto's


Voor meer informatie:
CombiVliet
Oranjepolderweg 15
2676 CL Maasdijk
M. 06 10105530
E. martine.vandermeer@combivliet.nl
W. www.combivliet.nl

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven