Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Week van de Akkerbouw

Deelnemers gezocht voor Open Dag op 25 juni

Zaterdag 25 juni organiseert de Week van de Akkerbouw de tweede Open Dag voor de Nederlandse akkerbouwsector. Op die dag openen akkerbouwbedrijven én toeleverende en verwerkende bedrijven hun deuren. Iedereen die wil weten hoe gewassen zoals aardappelen en verschillende groenten geteeld en verwerkt worden is dan welkom.

Beleven en doen staat centraal op de Open Dag

Met een groep van minimaal zes akkerbouwbedrijven worden over heel Nederland zes akkerbouwspots geopend. Elke akkerbouwspot wordt meegenomen in een overzichtelijk kaartje gemaakt bezoekers kunnen zien welke bedrijven ze kunnen bezoeken in de regio. Met activiteiten als een rondleiding, speurtocht voor kinderen, aardappel stempelen, een rondje op de trekker en proeven van heerlijke akkerbouwproducten ervaren bezoekers zelf hoe dynamisch en innovatief de akkerbouw is.

Alle deelnemende bedrijven krijgen een handleiding met handige tips voor leuke en informatieve activiteiten voor jong en oud. De handleiding helpt akkerbouwers ook de Open Dag te promoten op social media en in regionale media. Er is een kleine onkostenvergoeding beschikbaar voor alle deelnemende akkerbouwbedrijven.

Akkerbouwers, toeleveranciers en verwerkers kunnen zich hier aanmelden om me te doen.

Bron: Week van de Akkerbouw
Publicatiedatum: