Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Aftrap ProefLOKAAL 2016

Maandag 21 maart staat co-creatie op het menu bij ProefLOKAAL. Boeren, bakkers, telers, chef-koks, traiteurs en slagers uit de hele Bommelerwaard komen bijeen om samenwerkingsverbanden te smeden voor deelname aan ProefLOKAAL Festival.

Stichting ProefLOKAAL Bommelerwaard nodigt alle boeren, telers, restaurants, traiteurs, bakkers en slagers uit de Bommelerwaard uit om mee te doen aan een van de activiteiten van ProefLOKAAL in 2016. Tijdens de bijeenkomst op maandag 21 maart, van 10-12 uur bij Kwekerij de Westerbouwing, worden streekproducenten gekoppeld aan 'samenstellers' die met lokale ingrediƫnten de lekkerste gerechten gaan maken.

ProefLOKAAL slaat van 16 tot 18 september haar tenten op naast de frambozen- en bramenstruiken op Kwekerij de Westerbouwing. Dit jaar wordt het Festival uitgebreid met ProefLOKAAL Junior onder andere met workshops voor de groepen 4, 5 en 6 van basisscholen uit de Bommelerwaard.

Op de Vismarkt in Bommel kunnen dit voorjaar en ook in de herfst boodschappen worden gedaan rechtstreeks bij de teler of boer.

Voor meer informatie:
www.proef-lokaal.nl
Publicatiedatum: