Debets Schalke & DS Hortitrade doneren € 4.116 voor ouderenuitjes

Stichting Ouderenuitjes Westland heeft van Debets Schalke & DS Hortitrade een cheque ontvangen ter waarde van € 4.116. Dit bedrag vertegenwoordigt het cadeaugeld dat het bedrijf ontving ter gelegenheid van haar 30-jarig jubileumfeest en de opening van de nieuwe hal, dat afgelopen 12 december werd gevierd. De eigenaren dragen Stichting Ouderenuitjes Westland een warm hart toe en zijn dankbaar dat er zoveel geld is gedoneerd door de relaties.

Jubileumfeest
Martin Debets en Jan Schalke, startten in 1985 met Debets Schalke, een bedrijf in kassenbouwprojecten. In 2010 werd daarbij DS Hortitrade opgericht, gespecialiseerd in de mondiale levering van nieuwe en gebruikte tuinbouwmachines en materialen. Het jubileum- en openingsfeest werd op zaterdag 12 december gevierd aan de locatie Havenstraat in Monster. Relaties, leveranciers, personeel uit binnen- en buitenland waren hierbij aanwezig. Gevraagd was geen cadeaus mee te nemen, maar geld te doneren aan het goede doel."Wat mooi dat wij deze cheque aan Karin Pols van Stichting Ouderenuitjes Westland en de ouderen mogen overhandigen. We willen dat de donatie in het Westland blijft. Wij zijn van mening dat de ouderen het niet altijd even makkelijk hebben. De ouderen hebben de bouwstenen gelegd voor onze toekomst. De stichting zorgt ervoor dat ouderen op een leuke en ontspannen manier buitenshuis blijven komen. Vandaag gaan ze bijvoorbeeld kijken bij een rozenkwekerij. Dat is toch geweldig," aldus Martin Debets.

"Wij hebben het programma van het bezoek aan de Rozenkwekerij iets aangepast, zodat wij de cheque met de ouderen kunnen ophalen. Juist samen er een uitje van maken, is zo leuk. We voelen ons vereerd dat Debets Schalke & DS Hortitrade onze stichting hebben uitgekozen als het goede doel. Daarnaast is het toch prachtig als dit voor onze stichting wordt gedaan. Dit is onze eerste donatie van een Westlands bedrijf," zegt Karin Pols van SOUW. "Nieuwe of grotere initiatieven zijn vooral afhankelijk van giften en wij hopen dat vele bedrijven het voorbeeld zullen volgen."

Voor meer informatie:
DEBETS SCHALKE BV
Havenstraat 49
2681 LC Monster
The Netherlands
T +31 (0)174 245 321
F +31 (0)174 248 661
E info@debets.nl
W www.debetsschalke.com

DS HORTITRADE BV
Vlotlaan 37a
2681 RW Monster
The Netherlands
T +31 (0)174 446 683
F +31 (0)174 248 661
E info@hortitrade.com
W www.hortitrade.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven