16, 17 en 18 februari

Club van 100 Netwerkplein bij Tuinbouwrelatiedagen Gorinchem

Wie wil behoren tot de topspelers van de tuinbouwtoelevering kan zich door Wageningen UR volledig laten informeren op de Tuinbouwrelatiedagen in Gorinchem op 16, 17 en 18 februari. Zij zijn te vinden op het Club van 100 Netwerkplein.Nieuwe kennisontwikkeling is essentieel om marktpositie te behouden. Wie de laatste ontwikkelingen volgt, krijgt vanaf het eerste uur toegang tot de behaalde resultaten. Deze resultaten kunnen bruikbare informatie opleveren om nationaal èn internationaal concurrenten een stapje voor te blijven met als doel door krachtenbundeling en concentratie van onderzoeksinspanning de Nederlandse tuinbouw haar toppositie in de wereld te laten behouden.

Inmiddels namen al meer dan 50 bedrijven, samen met Wageningen UR Glastuinbouw, de verantwoordelijkheid voor het continueren van het toegepast strategische onderzoek.

Zij sloten zich aan bij de Club van 100. Competitieve en complementaire bedrijven uit de hele schil rondom glastuinbouw zijn bereid om zich in gezamenlijkheid in te zetten om het onderzoek uit te voeren. Het doel van de Club van 100 is om de Nederlandse glastuinbouw internationaal op de eerste plaats te houden en hiermee een voorbeeld te zijn van 1-op-1 duurzame en verantwoordelijke manier van telen.

Bron: Wageningen UR

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven