Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Seminis verbetert informatieverstrekking met nieuwe website

Seminis presenteert met trots haar nieuwe website. Op www.seminis.nl komt de merkbelofte van het bedrijf 'Better with every generation' tot leven. Deze 'nieuwe generatie' website maakt alle relevante informatie toegankelijk voor telers en partners, overal en op elk moment. Niet alleen is er actuele productinformatie te vinden, ook houdt Seminis haar bezoekers graag op de hoogte van interessant nieuws uit de sector en is er een overzicht te vinden van de verschillende plantenziekten.

Op www.seminis.nl biedt het zaadveredelingsbedrijf een modern en helder overzicht van wat Seminis haar partners en klanten te bieden heeft. Seminis is er in geslaagd een compleet informatiepakket te publiceren over alle rassen die voor de markt beschikbaar zijn. De secties over veredelingstechnologieën en ziektewijzers worden zeer gewaardeerd. Seminis deelt daarnaast veel nieuws, inclusief evenementen.
Uiteraard grijpt Seminis de gelegenheid aan om nieuwe rassen te presenteren. Op de gloednieuwe website staan op de homepage meerdere nieuwe introducties. SV5818AC is de nieuwste bloemkool, bekend om flexibiliteit en goede planbaarheid. Daarnaast is er informatie te vinden over SV3225ZL, een nieuw preiras dat uitblinkt in schoningsgemak.

Meer informatie:
Monsanto Holland
Marijn Post
P: +31 10 529 2260
E: marijn.post@monsanto.com
www.deruiterseeds.com
www.seminis.com


Publicatiedatum: