Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Green Talent verhuisd

Sinds begin november is uitzendbureau Green Talent uit Steenbergen verhuisd. Het uitzendbureau was op hun oude locatie in het Steenbergs kassengebied uit hun jasje gegroeid. Het nieuwe kantoor is te vinden op een mooie zichtlocatie op industrieterrein Reinierpolder I in Steenbergen.



Huisstijl
Tegelijkertijd heeft Green Talent hun nieuwe website gelanceerd en is de huisstijl gemoderniseerd. Een mooi en duidelijk logo voorzien van de tekst 'Good People'. Ieder bedrijf draait op goede mensen. Van management tot het werk op de vloer. Green Talent plaatst dagelijks 'Good People' afkomstig uit Oost-Europa bij bedrijven in de Agri-sector (de tuinbouw, landbouw, bloementeelt, fruitteelt) en aanverwante sectoren. "'Good People' staat niet alleen voor onze hardwerkende uitzendkrachten, maar ook voor de ervaren contactpersonen van Green Talent die 24/7 bereikbaar zijn", vertelt het bedrijf. "Zij zijn de brains achter de flexibel inzetbare werknemers. Zij zorgen dat de klanten vooroplopen in organisatie, kostenbesparing, toepassen van nieuwe wetgeving en nog veel meer."

Green Talent is zes jaar geleden gestart en is van huis uit een agrarisch uitzendbureau. Door onze agrarische roots staat Green Talent zeer dichtbij de agrarische werkgevers en die ervaring merken de klanten elke dag. Veel bedrijven uit West- en Midden-Brabant, Zeeland en Zuid-Holland hebben hun weg naar Green Talent al gevonden.

Het nieuwe adres is:

Green Talent
Prins Reinierstraat 18a
4651 RZ Steenbergen
Telefoon: 0167-745022
Email: info@greentalent.nl
Website: www.greentalent.nl


Publicatiedatum: