Holland Paviljoen op vakbeurs Caspian Agro

Caspian Agro is een vakbeurs voor ondernemers in de agrarische productie en voedselvoorziening. Deze vakbeurs is de drukst bezochte in de Kaspische regio en krijgt ook de meeste media-aandacht. Caspian Agro vindt plaats van 19 tot en met 21 mei 2016.

Caspian Agro promoot de agrarische ontwikkeling in de Kaspische regio en de implementatie van nieuwe agrarische technieken in Azerbeidzjan. Ook is er ruimte voor de uitwisseling van good practices en voor de versteviging van zakelijke banden tussen lokale en buitenlandse agrariƫrs. Deelnemers krijgen ruim de gelegenheid om contacten te leggen met andere deelnemers en bezoekers.

Holland Paviljoen
De agri-culturele sector vormt voor Azerbeidzjan een van de voornaamste groeisectoren met 2015/2016 als het 'Year of Agriculture'. De Nederlandse ambassade in Bakoe heeft daarom besloten tijdens dit evenement met een Holland Paviljoen prominent aanwezig te zijn. De ambassade nodigt Nederlandse bedrijven uit om via het paviljoen of met een aparte stand deel te nemen aan dit evenement.

Meer informatie
Op de website van Caspian Agro vindt u meer informatie over de beurs, over de mogelijkheden om zelf mee te doen of om de beurs te bezoeken. U kunt voor meer informatie ook contact opnemen met:

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO.nl)
Niels Tigchelaar
Nederlandse ambassade in Bakoe
Gunel Makhmudova

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven