Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Huwa-San TR50

Nieuw generatie waterstofperoxide op de markt

Huwa-San TR50 is een gestabiliseerde waterstofperoxide, dat bij de teeltwisseling is in te zetten voor het ontsmetten van kasopstanden en om silo's, druppelslangen en andere delen van het watergeefsysteem te reinigen. Tijdens de teelt houdt Huwa-San het systeem biofilmvrij en voorkomt de verspreiding van ziektekiemen. Het middel onderscheidt zich naar eigen zeggen in stabiliteit, gebruiksvriendelijkheid en efficiƫnte werking.

Huwa-San TR-50 is een nieuwe generatie waterstofperoxide dat als ontsmettingsmiddel tegen bacteriƫn, schimmels en virussen is toe te passen. Het middel is te gebruiken voor het vernevelen en uitspuiten van de kas tijdens de teeltwisseling, zodat deze voor aanvang van het nieuwe teeltseizoen weer schoon is. Bovendien bevat Huwa-San - in tegenstelling tot andere producten - geen schadelijke stoffen en is het geurloos, kleurloos en niet-corrosief bij de geadviseerde dosering.

Huwa-San TR-50 kan een meerwaarde bieden in preventie en bestrijding van ziekteverwekkers zoals Fusarium, Pythium, Phytophtora, Pseudomonas, Clavibacter michiganensis (bacterieverwelkingsziekte), komkommerbontvirus, maar ook Agrobacterium rhizogenes dat crazy roots (overmatige wortelgroei) veroorzaakt. Een behandeling met Huwa-San tijdens de teeltwisseling verwijdert de overblijvende kiemhaarden.

Door Huwa-San TR50 tijdens het teeltseizoen mee te geven in het watersysteem is aangroei van een biofilm en verspreiding van ziektekiemen te voorkomen. Producent Roam Technology begeleidt zelf de desinfecteerprocedure op de teeltbedrijven door advies op maat te geven. Met metingen wordt de uitgangssituatie in kaart gebracht om daarmee de benodigde concentratie van het middel en frequentie van toediening vast te stellen. Gedurende het teeltseizoen vinden minimaal vier wateranalyses plaats om de voortgang te bepalen.

Kortom, Huwa-San TR50 is de nieuwe generatie waterstofperoxide dat een breed toepasbare en effectieve desinfectans is.

Voor meer informatie:
Roam Technology NV
Geleenlaan 24
3600 Genk
Tel: +32 89 44 00 42
Email: info@roamtechnology.com
www.huwasan.com
Publicatiedatum: