Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Mengunit met roerders voor Poot Kasdekreiniging

Deze mengunit is specifiek ontwikkeld voor het mengen en roeren van diverse coatings en reinigingsmiddelen welke toegepast worden voor het krijten en reinigen van kasdekken. De HDPE tank bestaat uit drie compartimenten van 1500, 500 en 1500 liter. De compartimenten zijn voorzien van een vulindicator en een afvoer aan de onderzijde. De vulleiding kan centraal aangesloten worden op een gietleiding. De roermengers zijn op een RVS frame gemonteerd en voorzien van twee in hoogte verstelbare roerbladen. De roersnelheid kan traploos geregeld worden voor een optimale mengwerking.
 








Poot Kasdekreiniging is een bedrijf dat al sinds 1993 actief is op het gebied van reinigen van kasdekken. Het bedrijf wordt geleid door de twee broers Wim en Erik Poot. "Samen met het hechte team van negen medewerkers zorgen wij dag en nacht dat de kassen weer schoon worden", omschrijven ze. Sinds 2006 hebben ze samen met Sproeibedrijf van Hattem, HPW spuittechnieken VOF opgericht.

Met HPW heeft Poot Kasdekreiniging zich gespecialiseerd in het machinaal krijten van kassen.


Voor meer informatie:
Rob van den Berg
Weterings Mechanisatie
Tel: +31 174 416 481
www.weterings.nl/

Publicatiedatum: