Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

52e teeltwissel voor Van Veldhoven

Tholen - Machinaal loonbedrijf Van Veldhoven uit De Lier maakt zich op voor de 52e teeltwisselingsperiode. Dennis van Veldhoven: "De machines en de mensen staan er klaar om de kassen leeg te halen, te reinigen en te desinfecteren."
Deze week hebben ze zes ha belichte tomaten geruimd bij Solyco in Bleiswijk. Binnen een dag lag alles versnipperd buiten. Daarna wordt de steenwol geruimd en de kas ontsmet. Dit ontsmetten gebeurt met het middel waar de klant om vraagt. Formaline, Huwa-San en HydroCare zijn veel gebruikte ontsmettingsmiddelen. Op hoogtijdagen werken 15-20 mensen aan de teeltwisseling voor Van Veldhoven. Het merendeel zijn ervaren ZZP'ers die ieder jaar weer terug komen.



Van Veldhoven heeft drie eigenaren. De broers Dennis (planning, administratie), John (grond- en shovelwerk) en Marcel (klantenbezoek en spuitwerkzaamheden) staan aan het roer van dit familiebedrijf. Vanuit De Lier worden klanten van het Westland en Middenmeer tot en met Terneuzen en Duitsland bediend.

Dennis verwacht een goede teeltwisselperiode.

Voor meer informatie
Veldhoven bv, Machinaal loonbedrijf van
Laan van Adrichem 4
2678 CZ DE LIER
tel (0174) 51 32 02(0174) 51 32 02
www.vanveldhoven.nl
info@vanveldhoven.nl

You'll need Skype CreditFree via Skype
Publicatiedatum: