Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Staay Food Group levert AGF voor Kostelijk Diner

Aansluitend op het event Kost op 21 september a.s. in Amsterdam wordt door een gezelschap topchefs uit alle windstreken van Nederland een Kostelijk Diner verzorgt. De topchefs hebben een menu samengesteld waarin zij het beste wat Nederland te bieden heeft serveren.

Het menu is natuurlijk een verkenning van Nederlandse tradities en ingrediƫnten met groenten in de hoofdrol. Staay Food Group sponsort de producten hiervoor op basis van haar eigen telers en vaste leveranciers. Staay Food Group heeft ook in Nederland een breed assortiment aan producten en specialiteiten waaruit de producten voor het Kostelijk Diner door Staay beschikbaar gesteld.

Consumptie stimuleren
Met deze actie en het event Kost en het Kostelijk Diner hoopt ook Staay Food Group een bijdrage te leveren aan de verdere stimulering van de groenten en fruit consumptie in Nederland in het algemeen en in de menu kaart in het bijzonder. Bekend is dat de consumptie van groenten en fruit ook in Nederland en in de Nederlandse keuken moet worden verbeterd. In feite halen we de basisnorm voor gezonde voeding niet eens. Dankzij initiatieven als Kost en Kostelijk Diner hopen we nieuwe impulsen aan het toepassen van groenten en fruit te geven waardoor uiteindelijk de consumptie zowel in de restaurants, hotels en catering alsook thuis wordt verbeterd.

Deze initiatieven passen geheel in de lijn welke door Groentenfruit Huis/Frugiventa voor de komende jaren is uitgezet om te komen tot een bredere consumptie en toepassing van groenten en fruit in onze gerechten en tussendoortjes zowel thuis als out of home. Staay Food Group zegt hier graag aan mee te werken.

Meer informatie:
Staay Food Group
Samuel Levi
E: [email protected]
T: +31 (0)77 3896 650
www.staay.nl


Publicatiedatum: