Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Yves Milonas start eigen bedrijf

Na 17 jaar bouwmachines verhandeld te hebben en 18 jaar commercieel werk bij de tuinbouwglashandel Van Looveren NV, startte Yves D.Milonas onlangs een eigen bedrijf: "The Milo Factory".

Als bouwkundige met 35 jaar ervaring in internationale handel wil Yves zijn technisch-commerciële kennis delen en bedrijven helpen succesvolle klantenrelaties tot stand te brengen.

Voor de tuinbouwondernemer gaat dit van advies en begeleiding bij de juiste keuze van het (diffuse) glas of de kunststofplaten voor een nieuwe kas, kwaliteitscontroles van de leveringen op de werf tot het volledige projectmanagement.

Voor de kassenbouwer staat The Milo Factory klaar om marktonderzoek uit te voeren in bepaalde streken of landen, uw bedrijf te vertegenwoordigen op een buitenlandse beurs of om onderhandelingen te ondersteunen.

Jaren ervaring met buitenlandse handel zorgen ervoor dat Yves niet alleen een gedegen kennis van de Franse, Engelse en Duitse taal heeft, maar ook over een brede internationale culturele ervaring beschikt. Zo is hij inzetbaar in een groot deel van de wereld.

Materiaalfabrikanten kunnen bij The Milo Factory terecht om nieuwe producten te lanceren en om de fabrikant te helpen met alle ins en outs van de tuinbouwmarkt.

Door het uitgebreide netwerk van Yves D.Milonas wordt zoeken en proberen tot een minimum herleid.

The Milo Factory zal aanwezig zijn op volgende toekomstige beurzen:
SIVAL 2015 te Angers (F) – IPM Messe te Essen (D) en op de Tuinbouwrelatiedagen in Gorinchem (NL)
 
Contact :
Email : yves@themilofactory.com
Tel : +32 (0) 479 696635
 
Publicatiedatum: