Henk Verbakel, Havecon

"2014 zeker niet minder dan voorgaande jaren"

"De veranderingen in de Europese markt vragen de ondernemingen ook om wat breder te blijven kijken. Dit gaat niet alleen om de gebieden maar ook zeker om het steeds completer aanbieden van het complete pakket", vertelt Henk Verbakel van Havecon Projects over de veranderende markt waarin de kassenbouwer opereert. Het bedrijf uit Bleiswijk is al een aantal jaren grensoverschrijdend in de weer. "Het jaar 2014 is dan ook zeker niet minder dan de voorgaande. De portefeuille is op een gezonde wijze gevuld."

Havecon gaat, uiteraard met de partners, steeds vaker aan de slag voor buitenlandse telers en investeerders. Zo wordt er momenteel in Michigan 18 hectare nieuwbouw weggezet, een compleet project. Begin volgend jaar gaan de paprikaplanten de kas in. "Op de "Nederlandse bouwwijze" samen met het team van de Voorwinden Groep kunnen we in een rap tempo de planningen waarborgen", vertelt Verbakel.

Dit jaar neemt Havecon voor de vijfde keer deel aan de Canadian Greenhouse Conference. "Gezien de internationale activiteiten zijn we daar goed op onze plaats", vindt Verbakel. Uiteraard is iedereen van harte welkom om het bedrijf te komen bezoeken en kennis te maken met de mannen van Havecon. Hier zal ook de nieuwe verkoper Jon Adams aanwezig zijn. Hij is sinds kort als versterking aangetrokken om ook de Noord Amerikaanse markt op de juiste manier te bedienen.
Voor meer informatie over de Canadian Greenhouse Conference
www.canadiangreenhouseconference.com

Bezoek Havecon Projects op stand 666

Voor meer informatie:
Havecon Kassenbouw B.V.
Marconistraat 32
2665 JE Bleiswijk
Postbus 25
2665 ZG Bleiswijk
Tel. 010 266 32 70
Fax 010 266 32 71
info@havecon.com
www.havecon.com

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.