Healthy Beast, een beestig gezonde (verpakkings)lijn

Uit recent onderzoek rolde het advies om zeven porties groente en fruit per dag te eten. Het verkleint de sterftekans – ongeacht uw leeftijd – flink.
Groenten en fruit zijn enorm belangrijk voor je gezondheid, dus waarom worden ze dan zo vaak in saaie en onopvallende verpakkingen (weg)gestoken alsof ze geen aandacht verdienen?Een gezonde levensstijl is tegenwoordig helemaal hip, dus verdienen groenten en fruit meer dan ooit een trendy jasje. En dat jasje moet er niet alleen leuk uit zien, het moet ook goed voor de planeet zijn. Dixit, de wereldverbeteraars van Healthy Beast. En daarom ontwikkelden zij de eerste eco-vriendelijke verpakkingen die mensen moeten inspireren om gezond te eten. De leuke verpakkingen geven je allerlei tips, inspiratie en zelfs leuke recepten mee die je tot een echt "healthy beast" maken.De vraag naar milieuvriendelijke verpakkingen stijgt elke dag, maar het aanbod blijft beperkt. Om aan die vraag van de klanten te voldoen werd na 2 jaar studie en onderzoek een papieren verpakking die volledig composteerbaar en recycleerbaar is.

Echte "healthy beasts" kiezen vooral voor seizoensfruit en –groenten. Hiervoor werden speciale bordjes ontwikkeld die de seizoensproducten er zo doen uit springen. Healthy beast steekt seizoensgebonden fruit en groenten op een coole en opvallende manier in een eco-jasje. De verpakkingslijn vormt samen met heel wat gadgets zoals ballonnen, banners en bordjes een compleet verpakkingsconcept dat het healthy beast volledig loslaat in elke fruit-en groentenwinkel.

Let the healthy beast go!

Neem een kijkje op onze facebookpagina + QR code


Frits van Ekeris
+ 31 (0) 318 – 581911
Frits@barneveld-verpakkingen.nl
www.barneveld-verpakkingen.nl
Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven