Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Best of Four exposant op AGF Detail 2014

Telersvereniging Best of Four is dit jaar voor de eerste keer vertegenwoordigd op de vakbeurs voor versspecialisten in Expo Houten. Op 30 september en 1 oktober
kunnen bezoekers uit de AGF-sector kennismaken met de versproducten van Best of Four.

De telersvereniging heeft een groot assortiment aan glasgroente, vollegrondsgroente en fruit. Met circa 180 telers in Nederland en Belgiƫ kunt u bij Best of Four terecht voor versproducten van eigen bodem. Informatie over het gevarieerde aanbod in eigen regio kunt u verkrijgen in stand 319. De vertegenwoordigers van de telersvereniging staan u daar graag te woord.

Best of Four werkt uitsluitend met GLOBALG.A.P. gecertificeerde teeltbedrijven. De versproducten van de telersvereniging kenmerken zich dus door de hoge kwaliteit en voedselveiligheid. Tijdens de beurs zal een selectie van het assortiment aan de bezoekers worden gepresenteerd, waaronder het innovatieve miniwitlof.

Bezoek ons tijdens AGF detail in stand 319 of kijk voor meer informatie op www.bestoffour.nl.
Publicatiedatum: