AGF Detail

Uitbreiding assortiment Tradizionale: Papeletto, Coeur de Femme en Marmande

De specialty tomaten van The Greenery, bekend onder het merk Tradizionale aanstaande dinsdag en woensdag centraal in de stand op de AGF Detail in Houten. U vindt The Greenery op stand nummer 345 in het Telers' Trots paviljoen. Daar kunnen bezoekers het complete specialty tomaten assortiment van de Tradizionale lijn zien en bereidt een kok heerlijke hapjes.Uitbreiding assortiment
Bekende tomatensoorten die al geruime tijd de Tradizionale lijn verkocht worden zijn Coeur de Boeuf, San Mazzo mini en San Marzano tomaten. In de komende periode worden verschillende smakelijke en opvallende rassen toegevoegd aan het Tradiozionale assortiment. Denk hierbij naast de bekende oranje en gele trostomaat ook aan nieuwere rassen zoals de Papeletto, Coeur de Femme en de Marmande tomaat. Allemaal tomaten met bijzondere vruchtvormen en een authentieke en zeer eigen smaak. De producten uit de Tradizionale lijn worden met passie geteeld door Nico Duijvestijn, Peter Enthoven, Gebroeders Dukker en Klaas van der Belt.

Win een diner
Het is zeker de moeite waard om deze heerlijke tomaten te komen proeven. Want alle standbezoekers maken kans op een geheel verzorgd diner bij het bekende Italiaanse restaurant Trattoria Casa Caminita. Dit restaurant is van de Italiaanse kok Giovanni Caminita. Hij is onder andere bekend van 24Kitchen, maar ook als vaste bassist in de band van Marco Borsato!

Voor meer informatie:
Telers' Trots paviljoen
stand 345, op de AGF Detail in Houten
Jesper van Oostende
tel. +31 (0)180 656 715

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven