Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Piccobello’s proeven op AGF Detail

Dit jaar zijn de Piccobello's weer aanwezig op de AGF Detail Beurs op dinsdag 30 september en woensdag 1 oktober in Houten. In het Telers' trots paviljoen op stand 346 vertellen wij u alles over de fijne troscherrytomaatjes en kunt u uiteraard overheerlijke hapjes proeven.
Wilt u graag een Piccobello promotie in uw winkel? Schrijf u dan in op de stand en wij organiseren een geheel verzorgde proeverij bij u op de winkelvloer. Een gehele dag zal een promotie dame/heer bij u in de winkel de Piccobello's extra onder de aandacht brengen.



Daarnaast maakt u meteen kans op een geheel verzorgde excursie bij het bedrijf van tomatenteler Theo van Noord met aansluitend een 'piccobello' diner op de Zuid-Hollandse eilanden voor het personeel van de groentespecialist en uw groothandel.

Tomatenteler Theo van Noord teelt zijn Piccobello's jaarrond op Nederlandse bodem. Hierdoor zijn de Piccobello's jaarrond van een consistente smaak en kwaliteit. Bij de teelt staat duurzaamheid voorop. Door een gezonde groeiomgeving is het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen met 100% gereduceerd. Voor deze duurzame teeltwijze heeft Theo van Noord het predicaat 'Nature Counts' verworven. Een predicaat voor koplopers op het gebied van duurzaamheid.

De Piccobello's zijn exclusief beschikbaar voor de Nederlandse groentespeciaalzaak.

Nieuwsgierig geworden naar de Piccobello's? Het enthousiaste Piccobello's team verwelkomt u graag op stand 346.
Publicatiedatum: