Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Koks zoeken telers met overschotten

Tijdens de Dutch Design Week die van 18 tot 26 oktober plaatsvindt in Eindhoven, wordt gekookt met producten die normaliter ergens in de voedselketen verloren gaan.

Een week lang koken de chefs Gilbert Kolff, Chris Michels en Samuel Levie een 'verspillingsmenu' waarmee ze de aandacht willen vestigen op het vele voedsel dat verspild wordt.

Telers gezocht

Damn Food Waste, de coalitie die het pop-up restaurant gaat runnen, is nu op zoek naar telers en tuinders die overschotten hebben die ze beschikbaar willen stellen aan het kookinitiatief.

Samuel Levie roept onder meer via Twitter boeren en tuinders op producten aan te bieden. Ze kunnen contact met hem opnemen, onder meer via de website van Damn Food Waste.


Bron: NieuweOogst.nu
Publicatiedatum: