Kwekkeboom introduceert nieuwe snack met groenten
Verantwoord snacken
Hij geeft aan dat de behoefte van de consument verandert. "Er is een sterk stijgende vraag naar nieuwe tussendoortjes en borrelhapjes. Echt lekker en verantwoord wordt daarnaast steeds belangrijker. Mensen gaan voor een goede smaaksensatie." Daarnaast ziet hij een groeiende voorkeur voor producten uit de oven in plaats van de frituur. "De parillas zijn makkelijk te bereiden in de oven en kan worden gegeten als lunch, tussendoor of bij de borrel. Parillas zijn gemaakt van ingrediƫnten met een verhaal, waar veel horecabedrijven naar op zoek zijn. Hun klanten genieten van iets wat als vers is gemaakt, op z'n Mediterraans."
Groenten uit Spanje en Portugal
De groenten worden bewust uitgekozen. "Wij selecteren alleen groenten zoals paprika, aubergine en courgette uit de gebieden waar ze van nature het beste smaakresulaat opleveren. Onze groenten worden ingekocht bij Spaanse en Portugese vollegrondstelers. Na de oogst worden de groenten direct lokaal verwerkt en gegrild om zo de beste kwaliteit en smaak te behouden. Er zijn drie verschillende soorten Parillas, de honey cream, sweet union en Pomodori. Parrillas smaken het best wanneer ze bevroren worden afgebakken."
www.kwekkeboom.nl