Stalletjes langs de Weg erg in trek

"Leuk voor teler en leuk voor liefhebber, zo moet het zijn"

Het Westland telt talloze leuke stalletjes langs de weg met allerlei mooie versproducten. Waar staan ze, wat kan ik er kopen en wanneer? Hieruit is het idee ontstaan van www.stalletjeslangsdeweg.nl. Lekker met de fiets erop uit en gericht zoeken naar het stalletje en product naar keuze.Voor een kleine vergoeding kunnen telers zich aanmelden op de recent vernieuwde website. Hierdoor zijn ze beter vindbaar voor de vele liefhebbers en kunnen ze gericht informeren over het assortiment, openingstijden en acties. Iedereen is welkom. Het gaat natuurlijk om de vele liefhebbers van Westlandse versproducten.

Naast de drukbezochte website is er ook een twitteraccount. "Hier communiceren we al het nieuws omtrent de stalletjes langs de weg", vertelt Jose Bruinen. "Namens de kwekers mogen we regelmatig mooie producten verloten onder onze volgers. Mensen zijn compleet verrast wanneer ze bijv. een mooie bos bloemen winnen. Dit levert weer een kennismaking met een product op en een trotse kweker die je er alles over kunt vertellen. Leuk voor de kweker en leuk voor de liefhebber, zo moet het zijn."

Dat de stalletjes langs de weg in trek zijn, is duidelijk. "Zowel van de liefhebbers als de kwekers krijgen we hele positieve berichten. De bezoekersaantallen van de website stijgen in een rap tempo en in minder dan één jaar tijd hebben we nu al bijna 600 trouwe volgers op twitter", vervolgt Bruinen. Liefhebbers die het initiatief nog niet volgen op twitter, zijn bij deze dan ook van harte uitgenodigd.

Voor meer informatie:
http://stalletjeslangsdeweg.nl/
www.twitter.com/stalletjes
Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© GroentenNieuws.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven