Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
genoeg te besparen met focus op installatie

“Aan een WKK valt nauwelijks meer iets te verdienen”

De huidige WKK-markt vereist een nieuwe aanpak en daarop speelt Smit in. De onderhoudskosten van een WKK zijn de afgelopen jaren gestegen. De reden is dat het huidige, veel gebruikte model voor volledig onderhoud door de leverancier van de WKK is achterhaald en niet meer past bij deze tijd. Het belang voor de WKK-leverancier is veranderd. Omdat de verkoop van nieuwe WWK installaties is ingezakt kan deze nu alleen nog maar verdienen aan de service. En dat met een enorm dure organisatie. Dus is het tijd anders naar de markt te kijken, vindt AGS.

Volgens A.G. Smit Services is er nog genoeg te besparen.

AGS heeft een focus op uw installatie. Niet alleen de motor en generator, maar ook de rookgassen reiniger, de besturing en het CV-zijdige deel van uw installatie. Vanuit het perspectief de levensduur te verlengen en de kosten laag te houden door toestand afhankelijk onderhoud te plegen. De starre onderhoudscontracten met vaste momenten voor bijvoorbeeld 20- en 30-duizend urenbeurten leiden tot enorm hoge kosten en zelfs beperking van de inzetbaarheid van uw installatie. Vervanging van onderdelen dient pas plaats te vinden wanneer het onderdeel versleten is, niet wanneer een boek dit voorschrijft.



Daartoe heeft AGS een alliantie gesloten met Europa 's grootste dienstverlener in de WKK markt, August Storm GmbH & Co. KG. uit Duitsland. Samen met Storm heeft AGS nu knowhow, ervaring en de noodzakelijke capaciteit om alle fabricaten WKK installaties optimaal tegen de laagst mogelijke kosten te onderhouden. De beschikbaarheid van originele onderdelen voor elk merk WKK maar ook vaak alternatieve- en gebruikte-delen. Tevens de voorraad ruildelen zoals cilinderkoppen en turbo's en Storm's eigen revisie afdelingen waar (ruil-)onderdelen worden hersteld tot fabrieksspecificaties of beter. Tevens volledige motor revisies welke op locatie of in de werkplaatsen van Storm kunnen worden uitgevoerd voor elke motor. Door deze revisies ook uit te voeren afhankelijk van de toestand van de motor is deze weer sneller inzetbaar en zullen de kosten lager uitvallen. Dit alles maakt dat AG Smit Services BV een volwaardige onderhoudspartij is waar stilstand tijden en kosten tot een minimum beperkt kunnen worden.

Daarnaast levert AGS jonge gebruikte installaties in binnen- en buitenland. Complete service inclusief de de- en montage en natuurlijk de in bedrijf name. Maar ook het onderhoudscontract om de installatie gedurende vele jaren optimaal te laten functioneren. Aanpassingen in de specifieke situatie ook besturingstechnisch zijn vanzelfsprekend mogelijk.
Het zuster bedrijf Pronox staat klaar om rookgas reinigers van Hanwel en Steuler te onderhouden. Inclusief eventuele levering van nieuwe SCR en/of OXI blokken. Ook kalibratie van uw Coditheen analyzer is bij AGS in goede handen.

Voor meer informatie:
A.G.Smit Services B.V.
Ondernemingsweg 54b
1422 DZ Uithoorn
The Netherlands
M.+31(0)6-20810858
T.+31(0)297-520971
F.+31(0)297-521097
E-Mail. carl@agsmitservices.nl

Publicatiedatum: