Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Steenks Service kijkt uit naar 2014

"Internationaal gericht maar juist Nederlandse markt blijft belangrijk"

Ze leveren wereldwijd, maar juist de Nederlandse markt blijft voor Steenks Service het allerbelangrijkst. Het is behalve de thuismarkt ook de markt waarin het bedrijf samen met telers en fabrikanten nieuwe technische ontwikkelingen uittest.


Op de foto een gedeelte van het team. Namens het gehele team wenst Steenks Service iedereen het allerbeste voor het nieuwe jaar!

Over de gehele wereld zijn er bedrijven die voor hun dagelijks te gebruiken intern transport aankloppen bij Steenks Service in De Lier. Het bedrijf levert een compleet pakket intern transport. Bijzonder daarbij is dat het gehele assortiment zowel nieuw als gebruikt wordt aangeboden.

Totaal oplossingen intern transport van kas tot schuur.
Juist de Nederlandse markt blijft voor Steenks Service het allerbelangrijkst. Het is behalve de trotse thuismarkt ook de markt waarin het bedrijf samen met telers en fabrikanten nieuwe technische ontwikkelingen uittest. Omdat het bedrijf uit De Lier sterk hecht aan blijvend direct contact met ondernemers en teeltmanagers worden van tijd tot tijd machines ontwikkeld met telers die zelf een idee of vinding hebben. Daarom nodigt het bedrijf telers met eigen gedachten en ideeën ook uit om dat te bespreken met de adviseurs van Steenks Service.

Voor meer informatie:
Steenks Service B.V.
Jan v.d. Laarweg 1
2678 LH De Lier
Nederland
T +31(0) 174 510 266 (algemeen)
T +31(0) 174 517 516 (werkplaats)
F +31(0) 174 518 326
E info@steenks-service.nl


Publicatiedatum: