Custo&Partners werkt op basis No Cure No Pay

"Met strategisch oog is er net wat meer te halen"

"We zijn er om het rendement te verbeteren" Zo omschrijft Willem Verwoerd van Custo&Partners wat zijn bedrijf kan betekenen voor een teler en AGF bedrijf. Kosten besparen en betere kwaliteit leveren - dat klinkt heel simpel, maar kunnen telers en AGF bedrijven dat niet zelf? "We merken dat er met een strategisch oog (analyse huidig proces) meer te halen is."

Inkoop
Custo&Partners komt bij verschillende telers over de vloer. "Enerzijds richten we ons op de inkoop", vertelt Verwoerd. "De focus ligt op het verbeteren van de kwaliteit met lagere kosten. Wij koppelen onze expertise over strategische inkoop en marketing geheel aan uw wensen. Uw programma van eisen dient daarbij als basis. Zo komen we tot het beste resultaat. Wij toetsen daarmee bijvoorbeeld uw huidige proces van inhuur personeel. Uitzendbureaus hebben er baat bij om uren per jaar aan u te verkopen. Wij gaan vooraf in op de inhoud van deze uren, met andere woorden wat krijgt u hier voor terug (resultaat/normering/motivatie)." Hetzelfde geldt voor de inkoopprocessen van energie en materialen: kritisch wordt bekeken of er daar iets te verbeteren valt. En dit alles met; "Een frisse blik op rendement", lacht Verwoerd van Custo&Partners.

Dat gebeurt ook aan de afzetkant. Custo&Partners bekijkt de zichtbaarheid van het bedrijf. "Alles wat half of niet helemaal goed staat, waait weg", in crisistijd, verduidelijkt Verwoerd. "Je moet goed en zichtbaar in de markt staan. Daarin denken we mee: wat is je afzet, en wie is de klant (kies en wordt gekozen) Op basis van die aspecten wordt bekeken waar winst te halen is.No Cure, No Pay
Het Inkoopadvies van Custo&Partners gebeurt op basis van No Cure, No Pay. "Een soort garantie voor de teler en AGF bedrijf", vindt Verwoerd. Door onze overtuiging op het behalen van een beter rendement kunnen we deze garantie afgeven.
"We willen geen duur adviesbureau zijn. Geen baten is dan ook geen kosten, dat is onze kracht." Speciaal voor de telers heeft Custo&Partners een praktisch kostprijsberekeningsmodel ontwikkeld (gratis). Kansen op rendement, worden direct zichtbaar. "Zodat u kunt sturen op resultaat", besluit Verwoerd.

Voor meer informatie:
Custo&Partners
mail@custo-advies.nl
custo-advies.nl
 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven