Toekomst Greenport Westland-Oostland

Overheid, bedrijfsleven en kennisinstellingen werken samen aan nieuw Provinciaal Ruimtelijk Beleid

De Provincie Zuid-Holland is samen met Agro AdviesBuro een interactief proces gestart waarmee de rode draad wordt geschetst voor het onderdeel glastuinbouw in de Visie Ruimte en Mobiliteit. Deze zal in de zomer van 2014 worden vastgesteld door de Provinciale Staten. Het interactieve proces bestaat uit workshops en informatiesessies waarin overheid, bedrijfsleven en kennisinstellingen, allen gevestigd of actief in de Greenport Westland – Oostland, input leveren welke door de Provincie zal worden meegenomen in het formuleren van de visie.


 
De eerste workshop heeft op dinsdagochtend 17 december 2013 plaatsgevonden in The Greenhouse, Honselersdijk. Een groep van ruim 40 vertegenwoordigers vanuit overheid, bedrijfsleven en kennisinstellingen hebben deelgenomen aan het programma waarin branchering en vormen van functieneming ter versterking van de Greenport Westland-Oostland centraal stonden. De deelnemers zijn geïnformeerd over het onderwerp door presentaties van de Provincie Zuid - Holland en Agro AdviesBuro. Vervolgens zijn de deelnemers in een workshopvorm aan de slag gegaan met vraagstukken, gekoppeld aan het onderwerp waarvan de uitwerkingen als basis dienden voor de discussie.

De Greenport Westland-Oostland staat aan de vooravond van het opstellen van het nieuwe beleid. De deelnemers aan dit proces zorgen voor waardevolle input, waarvan ervaring vanuit de praktijk een belangrijk onderdeel is!

Voor meer informatie:
Sebastiaan Breugem
Agro AdviesBuro
Tiendweg 18
Naaldwijk
(0174) 637 637
www.agroadviesburo.nl

 

Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven