Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe generatie Biobest hommelkasten

Vanaf 2 januari 2014 brengt Arend Sosef een nieuwe generatie hommelkasten op de markt. Biobest heeft zich, als pionier in de bestuiving door hommels, ingezet om een nóg betere hommelkolonie te ontwikkelen. De ingang van deze kasten is makkelijker te openen en sluiten door middel van een draaiknop. Daarnaast zijn er in de kast verschillende zaken verbeterd waaronder de luchtkanalen. Dat laatste bevordert een constant en gezond milieu voor de larven in het nest. Ook het uiterlijk van de doos is veranderd in de bekende bedrijfskleuren van Biobest.

De hommels zelf blijven overigens gewoon geel en zwart…



Voor de belichte teelten, waar gebruik wordt gemaakt van de verschillende opsluitsystemen, blijft het "oude" systeem met de schuif beschikbaar. En de hommels? Die voelen zich zo prettig in de kast, dat ze voor u nóg beter hun best zullen doen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de specialisten gewasbescherming van Arend-Sosef of stuur een e-mail naar de afdeling gewasbescherming.

Publicatiedatum: