Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Langere levensduur, moderne uitstraling en biologisch afbreekbaar

Nieuwe aspergeverpakking van Gourmet Trading Company

Het Amerikaanse Gourmet Trading Company introduceert een nieuwe aspergeverpakking met een moderne, natuurlijke uitstraling. De verpakking is state of the art, verlengt de houdbaarheid van de asperges en heeft tegelijkertijd een een duurzame look en feel. De tray is zelfs gemaakt van honderd procent afbreekbare vezels. Deze verpakking is de volgende stap in de evolutie van versverpakte asperges. De nieuweling van Gourmet Trading Company is leverbaar in elk mogelijk formaat voor een hoeveelheid tussen de circa 350 en 450 gram.


"Dit nieuwe product is perfect voor de volgende generatie consumenten die niet alleen de verste asperges willen eten, maar die ook een aantrekkelijke, milieubewuste verpakking zoeken", vertelt Julia Inestroza, marketingdirecteur van Gourmet Trading Company. 

ChloƩ Varennes, marketing manager, voegt daaraan toe dat het bedrijf adviseert om de nieuwe verpakkingen uit te stallen bij de gekoelde versproducten of in ieder geval tussen andere versartikelen. "Klanten zoeken op die plek naar een product als dit. Om efficiency te vergroten en de retailers kosten en tijd te besparen kunnen we ons product aanbieden in onze bekroonde dubbele displaybox."

Voor meer informatie:
ChloƩ Varennes
Julia Inestroza
Gourmet Trading Company
Tel: +1 310.216.7575
Email: marketing@gourmettrading.net
Publicatiedatum: