Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Australië tekent vrijhandelsovereenkomst met Zuid-Korea

De Australische overheid maakt bekend dat het een vrijhandelsovereenkomst heeft getekend met Zuid-Korea. Als gevolg van de overeenkomst komen bepaalde tarieven te vervallen en zullen er belangrijke nieuwe marktopeningen in diensten en investeringen zijn. 

De regering noemde het goed nieuws voor exporteurs, banen, telers en het land in het algemeen. Als onderdeel van de overeenkomst zullen de tarieven tot 300 procent worden afgeschaft op de belangrijkste Australische export van landbouwproducten zoals rundvlees, tarwe, suiker, zuivel, wijn en zeevruchten, evenals grondstoffen, energie en industriƫle producten.

Naar verluidt zal de agrarische export naar Korea met 73 procent toenemen; de totale uitvoer naar Korea zal 25 procent hoger worden en bijdragen aan de creatie van meer dan 1.700 banen. In 2012-13 werd er voor $ 7.400.000 aan groenten geƫxporteerd naar het Aziatische land.


Bron: weeklytimesnow.com.au




Publicatiedatum: