Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Spanje: Groenten met de trein naar Moskou in 72 uur

De vereniging Ferrmed heeft zich ten doel gesteld Almeria met Moskou per spoor te verbinden: de trein moet de Russische hoofdstad in slechts drie dagen bereiken. Bronnen binnen de vereniging geven toe dat het geen gemakkelijke taak is, maar de snelheid die nodig is om dit te bereiken, is niet eens zo hoog, net iets meer dan 60 kilometer per uur.

Ferrmed is een multi-sectorale, non-profitorganisatie opgericht in Brussel in 2004 met de belangrijkste doelstelling het bevorderen van de goederenspoorlijn Scandinaviƫ-Rijn-Rhone-Westelijke Middellandse Zee, met speciale nadruk op de Middellandse Zee Corridor. De vereniging wordt gevormd door zowel publieke als private entiteiten, bedrijven, kamers van koophandel, havenautoriteiten en andere instellingen.

De groep streeft naar de meest optimale combinatie tussen spoor-, weg- en zeevervoer. Dit ter verbetering van de transportroutes naar markten en productiecentra. Ferrmed heeft de logistieke mogelijkheden van de tuinbouwproductie van de provincies Alicante, Murcia, Almeria, Malaga en Granada al geanalyseerd.


Source: hortoinfo.es
Publicatiedatum: