Risicomanagement steeds belangrijker in de glastuinbouw

De dienstverlening van Smit Assurantiën in de glastuinbouw is de laatste jaren veranderd. Naast het polisonderhoud en de begeleiding bij schade ligt de nadruk nu tevens op risicomanagement.

Smit Assurantiën gaat met de klanten in gesprek aan de hand van een risico-inventarisatie en focust daarbij op de operationele risico's binnen het bedrijf. Door het adviseren van specifieke beheersmaatregelen worden risico's verminderd of overgedragen.

Onze ervaringen met het toepassen van risicomanagement zijn over het algemeen heel positief. De focus lag voorheen op het verzekeringspakket zelf. Nu is dat onderdeel geworden van een breder adviestraject, waarbinnen verzekeren één van de oplossingen is. Je kan als adviseur met deze manier van werken echt waarde toevoegen voor de klant.

De klanten reageren enthousiast. Zowel de klant die naar aanleiding van de risico-inventarisatie en –evaluatie nog verbeteringen kan doorvoeren binnen zijn bedrijf, als de klant die het goed voor elkaar heeft en daar de bevestiging van krijgt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Marco Smit
Smit Assurantiën B.V.
www.smitassurantien.nl
info@smitassurantien.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven