"Met z'n allen ideeën opdoen en onderscheiden van supers"

Landwaart nodigt collega-groentemannen uit voor speciale Kerstproeverij

Tholen - Landwaart in Maartensdijk heeft dit jaar weer haar jaarlijkse Kerstproeverij op vrijdag 6 december en zaterdag 7 december. Wim Landwaart vertelt dat ze het dit keer veel uitgebreider aan gaan pakken dan anders. "Er komen dit jaar vertegenwoordigers van alle versbranches", geeft hij enthousiast aan. "De versmarkt moet eens een keer tegen de supermarkt opstaan en de koppen bij elkaar steken. De hele versbranche zit in de hoek waar de klappen vallen. Dat kan heel anders volgens mij. Met elkaar kun je veel meer ideeën opdoen."

Innovaties
Er zijn al diverse aanmeldingen bij Landwaart vanuit de verschillende versbranches. "We gaan ook diverse innovaties presenteren, ook met brood en vlees. Daar komen ze op af. De innovaties hebben allemaal met groenten en fruit te maken. We presenteren een volledig kerstmenu." Hij geeft aan dat er ook veel collega's uit de groentenbranche komen. "Alle collega's zijn welkom. Ik heb plek zat. Ik wil graag vanuit ons mooie ambacht mijn collega-groentemannen laten zien, ruiken en proeven aan innovatieve producten, mooie recepten, kortom: inspiratie. Kom genieten van de heerlijkste ideeën voor de feestdagen. Met zorg samengesteld, aantrekkelijk gepresenteerd en boordevol creativiteit."


 
Mensen verrassen
Alle leden van BPF zullen aanwezig zijn volgende week donderdag en vrijdag en ook ADN is van de partij. "Ik hoop op een grote opkomst", aldus Wim. "Alles mag geproefd worden. Ik vind het leuk om mensen een beetje te verrassen. Ook bijvoorbeeld op het gebied van patisserie. In het blad Pâtisserie & Desserts staat deze maand een geweldige taart met groenten en fruit erin verwerkt. De opdracht was om een ultieme taart te maken en deze hebben wij ontworpen. De taart bevat honingtomaten en frambozen, mango en vitapep. We hebben ook het lekkerste appeltaartje van Nederland. Op 6 december wordt ook een uniek brood gepresenteerd en daarnaast nog veel meer nieuwe dingen. Komt dus allen! Hier zie je mogelijkheden voor de AGF-branche om je te onderscheiden ten opzichte van de supermarkt. Je hoort tegenwoordig veel klagen in de branche. Het geheim is samenwerken. Door dat te doen, gaan we met z'n allen beter draaien!"Voor meer informatie:
Landwaart Groente en Fruit
Salades en Traiteur
Maertensplein 21a
3738 GM Maartensdijk
Tel:0346-211330
Fax:0346-562216
info@agf-landwaart.nl
www.landwaartculinair.nl

Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven