Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Harvest of Health lanceert kerstlijn



De Harvest of Health tomatenlijn bestaat uit drie bijzondere en opvallende producten. De trostomaten, cocktailtomaten en mini troscherrytomaten staan bekend om hun volle, zoete smaak en mooie dieprode kleur. De mooie rode kleur danken deze tomaten aan de van nature aanwezige hoeveelheid lycopeen. Door extra hoge kwaliteitscontroles worden deze eigenschappen jaarrond gewaarborgd. Daarnaast zorgen deze eigenschappen ervoor dat de producten een lust zijn voor het oog- en een genot in verschillende gerechten.



Om de uitstraling in het schap gedurende de feestdagen net iets feestelijker te maken, heeft Harvest of Health voor de decembermaand een kersttroshanger ontwikkeld. Hiermee krijgen alle dozen een unieke uitstraling. De kerstsfeer wordt daarnaast doorgevoerd in de receptkaartenlijn en posters die bij vele groentespeciaalzaken te vinden zijn. Op deze manier helpen de telers van Harvest of Health detaillisten de Harvest of Health boodschap over te brengen aan consumenten.



De producten van Harvest of Health worden geteeld door de telers van Lans, Agro Care en Royal Pride en worden vermarkt door Harvest House. Interesse in deze productlijn of wilt u meer informatie over de kerstuitstraling en promotiemiddelen? Neem dan contact op met Harvest House via 0174-519200 of tomaat@harvesthouse.nl

Publicatiedatum: